Persoonlijk

Met mijn vrouw Marianne heb ik ruim dertig jaar in het westen van het land gewoond en gewerkt (Rijswijk en Pijnacker, Rotterdam, Delft). Daar groeiden onze vijf kinderen op en zagen wij onze kleinkinderen geboren worden (acht tot nu toe). Nu zijn we naar Zwolle gekomen. Als senior predikant ben ik verbonden aan De Fontein, een van de Nederlandse Gereformeerde Kerken in Zwolle.

Als dominee houd ik ervan om te snappen wat mensen bezighoudt. Ik ben nieuwsgierig naar verhalen. Wij mensen leven in verhalen, met een begin en een ontwikkeling, met wendingen en verrassingen, met een doel en een slot. Het boeiende is dat de Grote Schepper van alles een Verhalenverteller is. Hij begon, neemt mensen mee op zijn tocht, komt opvallend uit de hoek en heeft het slot van de wereldgeschiedenis wel heel spannend gemaakt: Hij zal in eigen persoon uit de coulissen stappen.

Ik wil jou (en mezelf) graag helpen onze tijd te zien als onderdeel het grote verhaal van de Heer. Dat drijft me. Mijn levenservaring en deskundigheid door de jaren heen zet ik graag in bij vragen over Gods verhaal en het onze.

Ik schreef in de afgelopen jaren een aantal boeken, klik hier.
Hier vind je mijn curriculum vitae.